Ut. mar 19th, 2024

Rada nosíte sukne? V roku 2023 sa určite nebudete sťažovať na nedostatok zaujímavých modelov v obchodoch. Pozrite sa, aké dámske sukne sú túto sezónu top!

Rozšírené sukne zvýrazňujúce boky

Sú mimoriadne ženské a zároveň šetrné k postave, pretože dokonale zakryjú široké boky a stehná – rozšírené sukne sú jedným z najväčších tohtoročných trendov v dámskej móde.

Široké sukne v strednej dĺžke sa skvele hodia na rôzne príležitosti, napríklad si z nich vytvoríte outfit do práce alebo na rande. Pôsobivo vyzerajú rovnako v casualových štylizáciách s jednoduchým tričkom, ako aj v šikovnej verzii s topom či košeľovou blúzkou.

Vzdušné a čiastočne priesvitné sukne

Ďalším strihom, ktorý bude kraľovať uliciam v roku 2023, sú zvonové sukne z ľahkých, vzdušných, čiastočne priesvitných materiálov, zdobené volánmi a čipkou. Množstvo štýlových modelov v tomto strihu nájdete v predajni Medicine: https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenia/sukne

S čím najlepšie nosiť takéto dámske sukne? Ženský outfit pripravíte kombináciou s krátkym crop topom na ramienka, ale môžete si ich obliecť aj s voľným svetrom, tričkom či vypasovaným rolákom.

Plisované midi sukne

Hľadáte sukňu, ktorá bude ideálna do práce, ale aj pre casualovú štylizáciu? Vyberte si plisovanú midi. Takéto sukne boli módne už v roku 2022 a budú na vrchole aj tento rok.

Plisovaná sukňa po kolená zo splývavého mäkkého materiálu ako tyl alebo satén bude perfektne vyzerať k lodičkám alebo sneakersom. Skombinovať ju môžete s oversize svetrom alebo vypasovanou blúzkou a motorkárskou bundou, a preto je univerzálnym doplnkom každého šatníka. 

Minisukne

Ak radi odhaľujete svoje nohy, v roku 2023 nájdete v obchodoch množstvo minisukní. Tento rok budú obľúbené krátke zavinovacie sukne, plisované sukne z džínsoviny, ale aj kožené, ktoré dokonale ladia s rockovými štylizáciami.

Minisukne budú skvelou voľbou na teplejšie mesiace, no môžete si ich zvoliť aj na chladnejšie dni, keď si pod ne dáte teplé pančucháče.

Široké maxi sukne

Na mólach návrhárov prezentujúcich kolekcie na rok 2023 ste mohli vidieť aj množstvo maxi kreácií. Dlhé, padavé šaty a sukne, odkazujúce na starogrécky štýl, budú hitom tohto roka, najmä počas leta.

Pozornosť venujte najmä splývavým, vrstveným modelom s pútavými detailmi, akými sú volány, viazanie, asymetrické zakončenie lemu, vďaka čomu pôsobia nonšalantne, žensky a navyše sú veľmi pohodlné.

Elastické sukne priliehajúce k telu

Priaznivci vypasovaných strihov v tohtoročných trendoch nájdu aj elastické sukne, ktoré dokonale zdôraznia postavu.

V kolekciách mnohých módnych značiek už nájdete elastické midi sukne a minisukne po kolená, ktoré sú vyrobené z na dotyk príjemného, strečového úpletu v mnohých farbách a vzoroch.

adminpn

Od adminpn

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com