Št. apr 25th, 2024

Rifle sú nohavice, ktoré má v šatníku takmer každý. Univerzálne, pohodlné a odolné, sú dokonalým základom pre množstvo štylizácií. Hodia sa ku všetkému. K športovým kompletom, mestskému štýlu, ležérnym aj večerným outfitom. Rifle sú vždy aktuálne a správny strih dokáže z obyčajného outfitu urobiť top, neprehliadnuteľný komplet. Pri výbere dokonalých riflí sa však oplatí venovať pozornosť niekoľkým prvkom, ktoré rozhodujú o tom, či v týchto nohaviciach vyzeráte dobre. Nie vždy je totiž to čo je najmódnejšie, vhodné pre každého. Niekedy sa oplatí siahnuť po klasike a vytvoriť si módnu štylizáciu pomocou špičkových doplnkov, ako slepo nasledovať najnovšie trendy.

Rozhoduje výška a proporcie

Regular jeans a straight sú modely, ktoré pristanú všetkým Dámam. Či už sú vysoké alebo nízke, tento strih dokonale sadne každej postave. O niečo nižšie dámy by však mali pamätať na to, aby si nevyberali nohavice so 7/8 alebo 3/4 nohavicami, pretože takto skrátený spodok im môže odobrať niekoľko centimetrov. Pri výbere ideálnych nohavíc si treba uvedomiť, že všetky modely, pri ktorých sa noha zužuje smerom nadol, ako sú skinny jeans a slim nohavice, opticky predĺžia siluetu, ale len v prípade žien štíhlych a takých, ktoré nosia rozmery štandardné pre svoju výšku. 

Pri výbere správneho modelu riflí sú rovnako dôležité telesné proporcie. Pre ženy s dlhými nohami budú ideálne dámske rifle s krátkym pasom typu slim, skinny alebo boyfriend, zatiaľčo pre ženy s dlhým telom najlepšie pasujú rifle typu bootcut a zvonové, ktoré umožňujú opticky predĺžiť nohy. Pre tieto dámy budú ideálne aj nohavice s vysokým pásom, napr. mom jeans, ktoré vyrovnajú proporcie postavy. Tento model využijú aj dámy s proporcionálnou postavou – umožní ľahko predĺžiť a zoštíhliť nohy. 

Hruška, jablko a iné

Dôležitým prvkom určujúcim, ktorý model riflí bude dokonalý, je aj typ postavy. Univerzálnym riešením sú samozrejme nohavice typu regular, no ak chcete zdôrazniť najväčšie prednosti alebo skryť nedostatky, môžete siahnuť po špecifických strihoch. Dámy, ktoré majú telo v tvare presýpacích hodín alebo jablka, môžu úspešne siahnuť po rifliach slim a skinny. Presýpacie hodiny sú tvarom, ktorý vyzerá rovnako dobre s rozšírenými nohavicami – zvonovými a bootcut rifľami. 

Na druhej strane, ženy “hrušky” by mali staviť na modely s rovnými nohami – rifle straight, boyfriend a mom jeans, hoci ak rady odhaľujú svoje tvary a sú štíhle, môžu ich zlákať rúrkové strihy. Dámy, ktoré nemajú výrazne vyznačený pás, ramená a boky, si tiež môžu vybrať z niekoľkých strihov. Aby siluete dodali trochu ženského tvaru, môžu zvoliť zvonové nohavice, cargo, paper bag alebo baloon, ktoré umožnia odhaliť tie správne partie tela. Boyfriend a mom jeans pre nim budú tiež ideálne, najmä ak vám umožnia zdôrazniť pás. 

adminpn

Od adminpn

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com