Pi. apr 19th, 2024

Aj košické mestské podniky ponúkajú na predaj vianočné stromčeky. Záujemcovia si môžu vybrať kontajnerované alebo rezané dreviny rôznych druhov a veľkostí od 30 centimetrov do vyše dvoch metrov.

„Aktuálne je na predaj stále vyše 30 kusov kontajnerovaných stromčekov a rovnaký počet rezaných stromčekov vo veľkosti od jedného metra do vyše dvoch metrov, ktoré priebežne dopĺňame,“ uviedol pre hovorca Správy mestskej zelene v Košiciach Peter Sasák s tým, že najvyšší záujem je tradične o jedle, ale k dispozícii sú aj smreky či borovice:

„Stromčeky ponúkame na predaj v našom záhradnom centre na Rastislavovej 79. Záujemcovia predajňu nájdu priamo v našom areáli, parkovanie je možné priamo pri vstupe do predajne a naši pracovníci radi pomôžu s naložením stromčeka. Stromčeky budeme predávať až do 23. decembra alebo do vypredania zásob.“

Mestské lesy majú na predaj približne 250 kusov borovíc, 300 kusov jedlí a zhruba 350 kusov smrekov. Košičania si ich môžu vyzdvihnúť do 23. decembra pri stanici Detskej železnice v Čermeli, a to v pracovné dni od 9.00 do 15.30 hod. alebo v sobotu od 8.00 do 13.00 hod.

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com