Št. apr 25th, 2024

Dnes je ťažké si predstaviť modernú kuchyňu bez digestora. Účinne odstraňuje nepríjemné pachy a zachytáva paru, dym a iné škodlivé karcinogény zo vzduchu. Zariadenie zvýši pôžitok z každej prípravy a jedla, ako aj udrží kuchynský nábytok a ostatné spotrebiče dlhodobo čisté.

 Moderný trh ponúka veľa modelov digestorov do kuchyne, ale medzi najpohodlnejšie možno vybrať nástenné digestory.

Takýto digestor sa jednoducho pripevní na stenu nad sporákom, vďaka čomu okamžite zachytáva prebytočnú vlhkosť, tuk a paru.

Znečistený vzduch sa odstraňuje dvoma spôsobmi: pomocou ventilačného potrubia alebo recirkulačnou metódou. Potrubie odvádza všetky produkty spaľovania a dym vetraním na ulicu a čistý vzduch sa vracia do kuchyne. Recirkuláciu systému zabezpečujú filtre. Tučné – absorbujú veľké častice tuku a nečistôt a uhlíkové – vykonávajú dodatočné čistenie od najmenších častíc a karcinogénov, ako aj odstraňujú zatuchnuté arómy. Na konci tohto procesu sa do miestnosti opäť dostáva už čistý vzduch.

Nástenné digestory majú väčšinou tvar obráteného písmena T, kupoly alebo pyramídy. Špeciálna “kupola” je umiestnená nad sporákom – aby sa dobre plnila funkcia chytania, stojí za to zvoliť rovnakú veľkosť ako varná plocha alebo o niečo väčšiu.

Nástenný digestor je zvyčajne namontovaný v strede kuchyne, takže je kľúčovým prvkom interiéru – a moderní výrobcovia ponúkajú štýlové modely, ktoré sa hodia každému dizajnu.

Medzi výhody digestora do kuchyne patrí úspora energie (veľa zariadení má zabudované ekomotory a LED lampy, ktoré spotrebúvajú elektrickú energiu šetrne a sú považované za odolnejšie a tichý režim prevádzky nezaťažuje nervový systém). Takéto digestory sú nenáročné aj na starostlivosť, pretože sú zvyčajne vyrobené zo smaltu alebo nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu sa veľmi ľahko čistia. A, samozrejme, jednoduchá inštalácia: zariadenie sa jednoducho a pohodlne inštaluje na rovný povrch steny. Má už všetko potrebné vybavenie: zabudované tukové a uhlíkové filtre, ovládací panel a všetky ostatné potrebné prvky.

Rozsah digestorov na stenu je veľmi široký. Každé zariadenie má individuálne technické vlastnosti, ale všetky sú navrhnuté tak, aby sa starali o zdravie obyvateľov a pohodlie v dome, udržiavali hygienu a čistotu tapiet, nábytku a domácich spotrebičov, ako aj vytvárali pohodlie z pobytu v kuchyni. . Takýto digestor zapadne do miestnosti a harmonicky doplní interiér, takže je možné vybrať si ideálnu verziu nástenného kuchynského asistenta pre akýkoľvek rozpočet.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com