Pi. apr 26th, 2024

Nájde sa určite v šatníku každej ženy – často leží na dne šuplíka a čaká už len na to, aby si naň siahla, keď teplota klesne pod nulu. Sveter, veď o ňom je reč, patrí medzi nadčasové kúsky oblečenia – aké strihy milujú najmä ženy? – Týchto 5 nesmie chýbať v žiadnom šatníku!

Vlnené svetre s viditeľnou väzbou

Svetrík pretiahnutý cez hlavu s efektným vzorom, napríklad hrubým copom, je jedným z najuniverzálnejších riešení. Etno trend sa z času na čas vracia doslova ako bumerang, takže si môžeme byť istí, že aj po niekoľkých rokoch ho využijeme v našich štylizáciách. Oplatí sa staviť nielen na najobľúbenejšie vrkoče, ale napríklad aj strapce a iné viditeľné výplety. Takýto sveter sa dá nosiť rovnako k obľúbeným džínsom, ako aj k pôsobivým sukniam či elegantným nohaviciam – vyberajme najmä tie v základných farbách, teda sivej, béžovej či bielej. 

Zapínané svetre v preppy štýle 

Ide o kratšie zapínané svetre a zvyčajne s výstrihom do V. Môžu mať aj efektné gombíky a ozdobné výplety. Krásne splývajú napríklad s krátkou sukňou a masívnymi čižmami. No ani noseniu k sakám a džínsom nič nestojí v ceste. Takéto si môžeme dovoliť v základných farbách a potom s ich pomocou vytvoríme elegantné každodenné outfity do kancelárie. Tie v intenzívnejších farbách sa budú hodiť k ležérnym outfitom. 

Dlhé, oversize svetre 

Tento typ svetra vytiahneme vždy, keď sa chceme najmä teplo zabaliť a zahriať. Sú predovšetkým prvkom ležérnych štylizácií a sprevádzajú nás, keď chceme staviť na ležérne, no zároveň pohodlné oblečenie na prechádzku alebo aj extrémnu vonkajšiu aktivitu. Hodia sa k džínsom, lyžiarskym nohaviciam ale nohaviciam s iným športovým strihom vrátane legín. Vždy v nich vyzeráme jemne a dievčensky. Fungovať budú nielen tie v jednoliatej farbe, ale napríklad v nadčasových alpských vzoroch, ako napríklad tie na stránke https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenia/svetre . 

Teplé a dlhé kardigány

Radi v nich trávime dlhé, zimné popoludnia a večery, keď je za oknom sneh a mráz, no nie je to jediná možnosť – vlnený kardigán sa skvele hodí aj do práce v kancelárii, keď si chceme na seba prihodiť niečo teplé a pohodlné. Kardigány môžu byť celkom hladké a jednoduché, ako aj efektívnejšie so zaujímavými väzbami a prelamovanými vzormi. Budú vyzerať dobre k šatám, sukniam ako aj elegantným nohaviciam. Doma ich môžeme nosiť k teplákom a džínsom. 

Ažúrové a ľahké ako hmla

Takéto svetre vyzerajú veľmi žensky a jemne. Môžu mať kratší a vypasovanejší strih, ako aj viac oversize a dlhší. V bielej alebo béžovej farbe sa budú hodiť k elegantnejším štylizáciám, napr. k cigarkám, a tie nádherne cukríkové a nadýchané sa budú skvele hodiť ku krátkej či dlhej sukni, napríklad z tylu. Aspoň pár týchto nadčasových svetrov sa oplatí mať vo svojom šatníku!

adminpn

Od adminpn

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com