Ut. apr 23rd, 2024

K zákroku sa vyjadril aj kapitán Montrealu. Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský čelil v závere zápasu na ľade Minnesoty Wild zákroku útočníka Marca Rossiho.

Košický rodák po bodyčeku od 15 centimetrov nižšieho súpera stratil stabilitu a po náraze do mantinelu sa pomaly dvíhal z ľadu. Na striedačku odišiel po svojich, no jeho tvár krivila bolestivá grimasa. Spoluhráči ho okamžite pomstili a zo šarvátky vyplynuli tri väčšie tresty.

“Nie je to Rossiho problém, že Slaf stratil wifi pripojenie pred tým ako dostal hit,” glosoval na sociálnej sieti twitter fanúšik menom Alex.

“Nemôžete prestať hrať a byť takto zraniteľný. Dnes dostal lekciu. Som fanúšik Habs a objektívne tu Rossi neurobil nič zlé,” doplnil.

Trochu odlišný názor na to má kapitán Montrealu Nick Suzuki. “Myslím si, že je to trochu nebezpečné miesto na taký zákrok, trochu ďalej od mantinelu. Viem, že Slaf sa cíti byť v poriadku. Od chlapcov bolo dobré, že mu tam išli na pomoc,” povedal po zápase novinárom.

Podľa Davida Savarda bol zákrok zbytočný: “Skóre bolo 4:1. Slafkovský bol v zraniteľnej pozícii a Wild už mali víťazstvo vo vrecku.”

“Slaf bol na konci svojho striedania. Chcel urobiť správnu vec tým, že sa dostane na červenú čiaru. Niekedy je však lepšie chrániť sa. Musel by som sa na ten zákrok pozrieť z rôznych uhlov, aby som zistil či tam bolo niečo nebezpečné alebo nie,” povedal tréner Montrealu Martin St. Louis.

VIDEO: Zákrok Marca Rossiho na Juraja Slafkovského

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com