Pi. apr 26th, 2024

V nedeľu podvečer sa v športovej hale v Humennom uskutočnil koncert skupiny KOLLÁROVCI. Podujatie sa uskutočnilo na pozvanie kandidátky na primátorku Humenného Mgr. Ľubice Burešovej pod záštitou hnutia SME RODINA.

V úvode podujatia sa Mgr. Ľubica Burešová poďakovala všetkým prítomným, že prijali pozvanie na koncert a aj takto podporili jej kandidatúru na primátorku mesta Humenné. Zdôraznila, že podujatie sa koná pod záštitou hnutia SME RODINA, za čo poďakovala vedeniu hnutia a zároveň ospravedlnila neúčasť predsedu Národnej rady SR a predsedu hnutia SME RODINA Borisa Kollára z pracovných dôvodov. Ten však prostredníctvom podpredsedu hnutia Jozefa Vašutu a generálneho manažera Mgr. Mariána Labaniča vyjadril kandidátke na primátorku Humenného Mgr. Ľubici Burešovej plnú podporu.

Zároveň boli predstavení všetci kandidáti na poslancov mestského zastupiteľstva za hnutie SME RODINA: Mgr. Ľubica Burešová, Lucia Chauturová, Mgr. Ingrid Peticzká, Ing. Peter Hric, JUDr. Ján Lapišák, Miriam Mudríková.

Za prítomností viacerých hostí z vedenia hnutia a úžasného publika sa v športovej hale zabávali všetci vďaka vynikajúcemu hudobnému výkonu KOLLÁROVCOV.

Ako sa vyjadrila Mgr. Ľubica Burešová: „Teším sa, že aj takto som mohla prispieť k dobrej nálade v čase volebnej kampane, keď hudba spojila nás všetkých bez ohľadu na našu „inovakosť“ a ukázali sme, že vieme byť voči sebe slušní, tolerantní a milí.“

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com