Pi. apr 26th, 2024

Druhú domácu porážku v rade a tretiu celkovo zaznamenali v sobotu futbalisti FK Humenné. V rámci trinásteho kola druhej ligy podľahli MŠK Púchov 1:3 a prehra mala svoje dôsledky. Hneď po zápase totiž ako hlavný tréner skončil Ondrej Desiatnik.

Desiatnik sa ujal humenského kormidla iba v lete. V trinástich dueloch zaknihoval s tímom štrnásť bodov, keď s ním trikrát vyhral, päťkrát remizoval a päťkrát prehral. Aktuálne FK patrí až jedenáste miesto, čo nekorešponduje s ambíciami vlani šiesteho tímu druhej ligy. Trénovaním bol poverený doterajší asistent Andrej Čirák. Ten si odkrúti premiéru už v utorok, kedy na Humenčanov od 14.30 čaká duel štvrtého kola Slovnaft Cupu, v ktorom privítajú fortunaligovú Dunajskú Stredu.

Rozhodli nepresvedčivé výsledky

Vlaňajšia šťuka druhej ligy sa od úvodu sezóny trápila. Humenčania strieľajú málo gólov a nehrali tak atraktívny futbal, ako v minulej sezóne. Vrcholom nespokojnosti boli posledné dve domáce porážky, keď pred dvoma týždňami prehrali v dohrávke jedenásteho kola v zemplínskom derby s Trebišovom (0:1) a teraz v sobotu s Púchovom (1:3). Prehra s MŠK bola ich treťou domácou v tejto sezóne. Hneď z kraja Zemplínčania nestačili ani na Prešov (0:3). Desiatnika nezachránil ani fakt, že sa s mužstvom prebojoval do štvrtého kola Slovnaft Cupu.

„Spoluprácu s trénerom sme sa rozhodli ukončiť na základe nepresvedčivých výsledkov tímu. Vedením mužstva bol poverený Andrej Čirák,“ povedal predseda správnej rady klubu Ondrej Balogáč.

FK Humenné – MŠK Púchov 1:3 (0:1)
Góly:
52. Vaľovčin – 18. Slovák, 58. Mráz, 82. Pucheľ.
Žlté karty: 68. Vasiľ – 31. Kaufman, 55. Mráz, 73. Lacko, 90+2. Moško.
Rozhodovali: Dzivjak – Kuba, Tůma.
FK: Slávik – Zlacký, Kuc, Vasiľ, Komár, Dzurík, Streňo, Jančo, Vaľovčin (66. Jurčišin), Maťaš, Komjatý (66. Diamé).
MŠK: Strelčík – Kaufman, Moško, Slovák, Lacko, Kopičár, Biricz (79. Pucheľ), Loduha, Mráz (79. Kapusniak), Holáň (68. Martinček), Holiš.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com