Št. apr 25th, 2024

MAFIÁNSKE PRAKTIKY V MICHALOVCIACH

Dňa 25.6 v nočných hodinách došlo pod bytovým domom v Michalovciach k úmyselnému zapáleniu osobného auta značky Suzuki Swift, ktorého je majiteľom jeden z kandidátov na primátora mesta Michalovce. Obyvatelia sídliska počuli približne po jednej hodine ráno silný výbuch a privolali záchranné zložky, ktoré požiar uhasili.

Keďže pri požiari zhorelo auto politicky exponovaného poslanca mestského zastupiteľstva ako aj jedného z kandidátov na primátora mesta v nasledujúcich voľbách, okamžite sa vyrojili viaceré “overené” informácie o príčinách tohto požiaru. Samozrejme stúpenci rôznych politických táborov si to vysvetľujú každý úplne inak. Podľa našich zistení Polícia SR doposiaľ neposkytla žiadne oficiálne stanovisko a tak sa môžeme oprieť iba o tlačovú správu poškodeného.

„Počas svojho pôsobenia vo funkcii mestského a krajského poslanca som sa venoval viacerým korupčným témam a kauzám, ktoré súviseli s výkonom týchto mandátov. V minulosti som už zažil rôzne vyhrážky, anonymné listy či sledovanie, ale nikdy by ma nenapadlo, že to môže zájsť až tak ďaleko.“ uviedol k incidentu poškodený M. Kaplan.

„Túto formu nátlaku a zastrašovania voči mne a mojej rodine práve v deň, kedy moja dcéra oslavuje štvrté narodeniny vnímam ako snahu ovplyvniť a zastaviť moju predvolebnú kampaň a kandidatúru. Jej súčasťou sú aj korupčné témy, ktorým sa dlhodobo venujem. Musím ľudsky priznať, že moju rodinu tento incident veľmi zasiahol. V civilizovanej krajine sú takéto praktiky niečím nepredstaviteľným, aby sa verejne činná osoba musela obávať o bezpečnosť seba a svojich najbližších.“ dodal M. Kaplan. Nech sú motívy tohto incidentu akékoľvek, ľudia majú obavu z návratu mafiánskych praktík, a neostáva im nič iné iba veriť, že Polícia SR veľmi rýchlo vypátra páchateľa, a celú záležitosť objasní.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com