Št. apr 25th, 2024

Vesmír a hviezdy nás fascinujú odjakživa, možno preto, že predstavujú niečo neznáme a nepoznané. Ak toto neznáme a nepoznané spojíme s detskou zvedavosťou a predstavivosťou vzniká nám úrodná pôda pre umelecké diela. Sú Vaše ratolesti kreatívne a radi kreslia? Tak pre nich je určená súťaž, ktorej podrobnosti sa dočítate nižšie.

Hvezdáreň v Michalovciach, vysunuté pracovisko ZKCaH vyhlasuje regionálne kolo celoslovenskej výtvarnej súťaže s názvom VESMÍR OČAMI DETÍ pre okresy Michalovce a Sobrance, ktorá prebehne v dvoch etapách, najprv budú realizované regionálne kolá a následne celoslovenské kolo. Súťažiť sa bude v 5 kategóriách, a to deti predškolského veku, 0. – 4. ročník ZŠ, 5. – 9. ročník ZŠ a 1. – 4. ročník 8-ročných gymnázií. Ďalej ZUŠ; 0. – 4. ročník ZŠ, ZUŠ; 5. – 9. ročník ZŠ a 1. – 4. ročník 8-ročných gymnázií.

Poslať môžete výkresy spracované ľubovoľnou technikou (okrem 3-D) s formátom max. A2 a v maximálnom počte 10 prác z každej kategórie. Na zadnú stranu práce treba uviesť názov práce, meno, adresu a vek autora, kategóriu a triedu a označiť prácu pečiatkou školy.

Súťaže sa môžu zúčastniť len jednotlivci. Súťažné práce môžete doručiť buď osobne na hvezdáreň alebo poštou na adresu. Práce je potrebné odovzdať najneskôr do 31. 3. 2022.

Katarína Irchová

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com