So. apr 20th, 2024
Foto: zdroj: tasr.sk

Projekty na východnom Slovensku sú prínosom, vďaka ktorým môžeme prispieť k zlepšeniu a modernizácii v rôznych oblastiach. Rodičovské združenie pri Gymnáziu a ZŠ sv. Mikuláša v Prešove získalo grant, ktorý je zameraný na PCB a ťažké kovy v regióne Zemplín.

PCB a ťažké kovy v Zemplíne – vybrané projekty sú zamerané na zlepšenie a podporu vzdelávania, vedy, umenia, kultúry či dokonca oblasti na ochranu životného prostredia. Niektoré projekty prepájajú aj zvyšovanie povedomia o tom, aká je dôležitá energetická efektívnosť spotrebičov. Komisia sa pri hodnotení a výbere projektov zamerala na originalitu, inovatívnosť, relevantnosť a v neposlednom rade udržateľnosť, ktorá je najmä v dnešnej dobe naozaj dôležitá. 

Správkyňa Nadácie VSE Andrea Danihelová zhodnotila konečný výber „Projekty, ktoré sme sa rozhodli podporiť, sú inovatívne rôznorodé. Každý projekt je jedinečný a prepája zvolenú oblasť podpory s moderným prvkom, systémom, technologickým riešením či myšlienkou. Verím, že tieto projekty skvalitnia dané oblasti a koniec koncov aj spoločnosť ako takú.“

Výzva bola otvorená pre občianske združenia, neziskové organizácie alebo samosprávy.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com