Pi. apr 26th, 2024

Druhé kolo Niké Top Ligy bolo plné prekvapení. Zrodili sa naozaj zaujímavé výsledky. Prekvapením bol najmä zápas G.O.A.T Team proti tímu Tutovka za Barák, ktorý skončil obrovským gólovým rozdielom. V utorok sa odohrali opäť súbežne dva zápasy na umelej tráve pri štadióne FK Humenné.

Aj keď teploty na umelej tráve siahali poriadne vysoko zápasy Niké Top Ligy pritiahli na tribúny rekordný počet fanúšikov. Medzi nich nepochybne patrila obrovská fanúšikovská základňa Tj Roma Podskalka, ktorá obsadila celú tribúnu.

Zápas medzi Mičigen Team a Tj Roma Podskalka si fanúšikovia vychutnali naplno. Padla historicky prvá červená karta, čo svedčí o tom, že tento zápas bol plný emócií. Dramatický zápas, kedy Mičigen vyhrával v polčase 3:1, v druhom polčase otočili hráči Podskalky. Po napínavej remíze rozhodujúci gól pred koncom zápasu strelil M. Malar.

Góly: M. Krajňák, R. Bača, M. Štorifa – G. Malar, M. Balog, N. Šivák, M. Malar.

Eli PcProfi Academy si v súboji s Chemes Boyz poradili tesným výsledkom 4:3.

Góly: A. Elizeuš 3, R. Elizeuš – Š. Lojan, A. Havlíček, T. Leško.

CLT Slovensko s.r.o tentoraz nestačili na súpera a prehrali s Realom Madrid tesne 2:3. Nepremenené šance stali CLT zápas, minuloročný majster Top Ligy sa 2-3. júla predstaví na Majstrovstvách Slovenska v malom futbale, ktorý sa odohrá tento rok v Banskej Bystrici.

Góly: T. Kuzma, M. Porvazník – B. Peter, M. Olah, R. Skalka.

Azda najväčším prekvapením druhého kola Top Ligy v malom futbale bol zápas medzi G.O.A.T Team a Tutovka za Barák. Bývalý Vodomont prehral vysoko 0:8.

Góly: E. Macko 2, M. Vaško 4, M. Jakubov, Ľ. Pankovčin.

Ďalšie kolo sa odohrá v utorok 5. júla. V súbežných zápasoch o 18-tej si sily zmerajú Chemes Boyz proti G.O.A.T Team, Tj Roma Podskalka proti Tutovka za Barák. V zápasoch o 19-tej proti sebe nastúpia Real Madrid a Eli PcProfi Academy a posledným zápasom bude CLT Slovensko s.r.o proti Mičigen Team.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com