So. apr 27th, 2024

POPÍJANIE SKONČILO POKUSOM O VRAŽDU

Pri popíjanie sa strhla hádka, po ktorej nasledoval drsný pokus o vraždu. Muž z obce Lackovce v Humenskom okrese už čelí vážnemu obvineniu.

54 ročný Lackovčan bol políciou zadržaný, obmedzený na osobnej slobode a umiestnený do cely policajného zaistenia. V piatok 17. júna mala skupina osôb spoločne popíjať čo neskôr vyústilo do slovnej hádky a následnej potýčky. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa J. Ligdayová. K celému aktu malo dôjsť v obci Lackovce v Humenskom okrese, kde mala skupina spoločne v rodinnom dome popíjať alkohol.

54-ročný muž mal podľa slov hovorkyne zápasiť s 58-ročným Humenčanom. „Mladší muž vzal neotvorenú sklenenú fľašu od piva a udrel ňou staršieho muža po hlave. Následne sa fľaša sa rozbila a útočník vzal ostrú črepinu, ktorou začal bodať Humenčana. Bodal ho do tváre a krku, avšak napadnutý muž sa bránil, napokon sa mu podarilo pred útočníkom ujsť. Napadnutý muž utrpel viacero zranení.“

Informovala Ligdayová. Získaná dôkazná situácia umožnila vyšetrovateľovi KR PZ v Prešove vzniesť zadržanému mužovi obvinenie z obzvlášť závažného zločinu vraždy spáchaného v štádiu pokusu. „Krajský vyšetrovateľ na obvineného spracoval podnet na podanie návrhu na väzobné stíhanie,“ dodáva J. Ligdayová, krajská policajná hovorkyňa.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com