Pi. apr 26th, 2024

HC 19 Humenné – HK Gladiators TT 4:3 pp (1:0,2:0,0:3,1:0)

Foto: hc19humenne.sk

Góly HC 19: BOROV (Krajňák, Hvila), HVILA (Frič, Markuš D.), LAČNÝ (Solomonchak, Velichkin), KRAJŇÁK (Horvát, Pichnarčík) Humenčania trestuhodne premrhali 3 gólový náskok a tak nakoniec boli radi za 2 body, keď gól dali v 20 sekunde nastavenia.

Ivan Boržík /asistent trénera HC 19/

“Stretnutie sme začali dobre. Prvá tretina bola v našej réžii. V druhej tretine bolo vidieť, že sa súper len tak nevzdá, keďže mal aj väčší počet striel. V tretej tretine neviem či to bolo tým, že sme v našej presilovke inkasovali alebo tým, že sme sa nejako zľakli, karty zamiešali aj dve zranenia. Našťastie sme to uhrali v predĺžení.”

Michal Pichnarčík /kapitán HC 19/

“Ťažko sa mi to hodnotí. Vyhratý zápas po dvoch tretinách a skočí sa to 3:3. Je to škoda, tých troch bodov, no som vďačný za gól v predĺžení a máme aspoň tie dva body. Neviem, čo sa udialo v našich hlavách, či to bol gól, ktorý sme dostali v našej presilovke… Začali sme im dávať viac priestoru v našom pásme, čo súper využil. Herný plán aj systém nám narušilo zranenie Hvilu a Frička, päťky sa rozhádzali, museli sme viac kombinovať, niektorí hrajú viac iní menej. Určite to zatrasie každým mužstvom. Dúfam, že to nebude nič vážne. Pred koncom stiahol súper dvakrát brankára a my sme dvakrát inkasovali. Máme veľké ponaučenie do ďalších zápasov

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com