So. apr 27th, 2024

V Michalovciach je na chodníkoch veľa výtlkov. O tomto probléme sme informovali aj v predošlých vydaniach novín. Čo je smutné, chodníky sú poškodené aj vo frekventovaných častiach mesta.

Jeden z väčších výtlkov sa nachádza na Humenskej ceste. Zlé je, že je to blízko železničnej a autobusovej stanice. Neďaleko je veľká prevádzka zahraničného obchodného reťazca. Denne týmto miestom prechádza veľa ľudí. Nielen z Michaloviec, ale aj z okolia. Táto veľká terénna nerovnosť robí centru Zemplína zlú reklamu. Blíži sa jeseň. Ak bude výdatnejšie pršať, tak to tu bude vyzerať otrasne. Ďalšie
odpudzujúce výtlky sú na chodníku na Markušovej ulici za Daňovým úradom. Na malom priestore je ich hneď niekoľko. Aj v tomto prípade ide o vyťažený úsek. O to viac, že nedávno tu bolo otvorené nové obchodné centrum pre záhradkárov. Táto poškodená spev-nená plocha v jeho blízkosti je zlou vizitkou mesta. Zaujímavé je, že tá časť chodníka, ktorá vedie k centru je vyasfaltovaná. O pár metrov ďalej sú ale už výtlky. S takýmto niečím sa človek hneď len tak nestretne. Zanedbaná je aj cestná komunikácia na Ulici Pri mlyne (neďaleko nadjazdu). Je vidieť, že rekonštrukčné práce tu boli robené možno niekedy pred tridsiatimi rokmi. Pritom v tejto časti Michaloviec sa nachádza viacero rodinných domov. Ich obyvatelia by určite uvítali, keby mohli jazdiť na svojich autách po kvalitnejšej ceste. Aj v tomto roku samospráva zabezpečuje opravy ciest a chodníkov. Škoda, že na spomínané časti mesta sa akosi zabúda, alebo sú jednoducho prehliadané. Je najvyšší čas dať ich do poriadku.

(janč)

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com