So. apr 27th, 2024

Obaja naši zástupcovia v III. lige VÝCHOD sa predstavili na domácich trávnikoch. Obaja aj strelili súperom po 3 góly, avšak Sobranciam to nestačilo ani na bod.

MFK SNINA – MŠK TESLA STROPKOV 3:0 (3:0)
Góly: Mark Iablonskii 2, Maksym Losiev
MFK SNINA – Miloš Lojka, Robert Klučiar, Ľuboš Jankaj (C), Róbert Dický, Peter Kridla, Dušan Janko, Adam Ondika, Maroš Ferko, Maksym Losiev, Jozef Skvašík, Mark Iablonskii (striedali: Patrik Mihalčin, Richard Piliar, Tomáš Kroka, Patrik Švajka, Adrián Tóth)
Domáci boli počas celého stretnutia lepším mužstvom a o svojom jednoznačnom víťazstve rozhodli už v prvom polčase, keď sa už v 5. minúte presadil Iablonskii a potom v rozmedzí 1 minúty pridali Losiev a znova Iablonskii po góle. V druhom polčase sa už skóre nemenilo a tak Snina preskočila svojho súpera v tabuľke a dostala sa na 5. miesto.

FK SOBRANCE – SOBRANECKO – SLÁVIA TU KOŠICE 3:4 (1:3)
Góly: Martin Hreško, Štefan Horňak, Jakub Sova
Myroslav Liutnianskyi, Miloš Adam (C), Artem Dmytriiev, Erik Šuľa, Jakub Sova, Valerii Kovernyk, Martin Hreško, Lukáš Lukčo, Štefan Horňak, Marko Gomboš, Radoslav Kostič (striedali: Jakub Pazderák, Štefan Lukács, Lukáš Apiar
Ľubomír Slinčák)
Domáci začali veľmi dobre a v 8. minúte sa presadil Hreško. Bohužiaľ sa z tohoto vedenia domáci tešili ozaj iba kratúčko, keď už o minútu bolo vyrovnané. Do polčasu hostia pridali ešte dva góly a do druhého polčasu nastupovali v kľude, čo potvrdili štvrtým gólom v 82. minúte. Keď už sa všetci videli v šatniach domáci Horňakom a Sovom skorigovali skóre. Na bod to však nestačilo.

Ostatné výsledky:
MFK SLOVAN GIRALTOVCE – MFK VRANOV NAD TOPĽOU 1:1 (1:1),
OŠK RUDŇANY – OFK – SIM RASLAVICE 1:2 (1:1),
FK POKROK SEZ KROMPACHY – 1. FC TATRAN PREŠOV 0:4 (0:1)
FK POPRAD – FUTBALOVÝ KLUB SPIŠSKÁ NOVÁ VES 3:1 (2:1)
1.FK SVIDNÍK – ŠK ODEVA LIPANY 0:1 (0:1)
MŠK SPIŠSKÉ PODHRADIE – TJ MLADOSŤ KALŠA 5:3 (3:0)

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com