So. mar 30th, 2024

Michalovská Dukla Ingema rozširuje svoju ofenzívu. Klub sa na zmluvách dohodol s 29-ročným ruským útočníkom Vadimom Pereskokovom, ktorý v tejto sezóne hrával v Amure Chabarovsk a o štyri roky mladším kanadským centrom Ryanom Valentinim. Obe posily budete môcť vidieť naživo už v najbližšom zápase HK Dukla Ingema Michalovce – HC MV Transport Prešov, ktorý sa v utorok 20. 12. 2022 o 17.30 hod.

Ryan Valentini je 25-ročný útočník z kanadského Ontária. Ide o perspektívneho univerzála, ktorého dokážeme využiť ako centra, ale aj ako krídlo. Valentini strávil na začiatku svojej kariéry štyri sezóny v Ontario Hockey League a v roku 2019-20 nastupoval za University of Guelph v USports, kde bol menovaný do druhého All-Star tímu, pričom získal aj ligový šampionát. V sezóne 2020/2021 hral Valentini za Sterzing/Vipiteno v Taliansku (Alps hockey league) a takmer celú minulú sezónu strávil v ECHL, kde v 45 zápasoch nazbieral takmer bod na zápas za 43 bodov (22 gólov a 21 asistencií).

Druhou posilou je 29-ročný rodák z Uralsku Vadim Pereskokov. Ide o hráča so skúsenosťami z VHL, KHL, fínskej či švajčiarskej ligy a mal by patriť k ofenzívnym lídrom tímu. Z minulej sezóny si ho môžete pamätať ako hráča HC Košice, kde v 62 zápasoch zaznamenal 49 bodov za 17 gólov a 32 asistencií. Solídny bodový zisk mu v lete vyniesol zmluvu v Amure Chabarovsk, ktorý hráva v KHL, kde sa mu ale príliš nedarilo. Odohral iba osem zápasov, v ktorých zaznamenal jednu asistenciu. V KHL hrával aj v tímoch Kunlun Red Star, CSKA Moskva, Admiral Vladivostok či Torpedo Novgorod.

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com