Pi. mar 29th, 2024

V salóniku jedného z hotelov v Humennom sa 8.12.2022 uskutočnilo stretnutie Klubu podnikateľov Humenného. Na tomto stretnutí prijali účasť aj primátor mesta PhDr. Miloš Meričko, štátny tajomník Ministerstva dopravy a výstavby Ing. Jaroslav Kmeť ako aj podpredseda strany SME RODINA Jozef Vašuta a predsedníčka okresnej organizácie SME RODINA Mgr. Ľubica Burešová.

V úvode sa ujal slova primátor mesta M. Meričko. Poďakoval za podporu vo voľbách a v krátkosti oboznámil prítomných s úlohou mesta v oblasti dopravy. Potom štátny tajomník MDaV J. Kmeť v rozsiahlej prezentácii vysvetlil prítomným svoju úlohu a zodpovednosť na pôde ministerstva. Predstavil vízie, plány a konkrétnu prácu Ministerstva dopravy a výstavby v oblasti vybudovania cestnej a železničnej infraštruktúry. Zúčastnení sa zaujímali predovšetkým o možnosť vybudovania cestného obchvatu Humenného, ako aj o dobudovanie elektrifikovanej železnice až do Humenného. Na pretras prišla aj plánovaná diaľnica na našu východnú hranicu s Ukrajinou.

Podnikateľov mohli zaujať plány ministerstva pri budovaní infraštruktúry a možnosti spolupráce s Ukrajinskou stranou. Stretnutie sa nieslo v pokojnom a priateľskom duchu a zúčastnení sa dohodli na ďalších podobných stretnutiach.

adminpn

Od adminpn

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com