St. apr 24th, 2024

K mikulášskemu sviatku prispel deťom svojou troškou aj hokejový klub HC 19 Humenné.

V decembri čaká humenských hokejistov v domácom prostredí až 5 stretnutí:
Piatok 9.12.: HC 19 Humenné – Žiar n/Hronom (1. liga)
Pondelok 12.12.: HC 19 Humenné – Trnava (Slovenský pohár)
Nedeľa 18.12.: HC 19 Humenné – Brezno (1. liga)
Streda 21.12.: HC 19 Humenné – Žilina (1. liga)
Streda 28.12.: HC 19 Humenné – Martin (1. liga)

„Hokejový december“ chcú zvládnuť „levy“ úspešne aj s veľkou podporou fanúšikov. Preto v utorok 6. decembra humenskí hokejisti navštívili žiakov I. stupňa základných škôl (v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta) a odovzdali im zdarma vstupenky na všetkých 5 decembrových domácich zápasov.

Vstup zdarma platí pre deti od 6 do 11 rokov, v sprievode 1 rodiča (dospelého) môžu prísť maximálne 4 deti.

Aktuálne majú voľný vstup na zápasy mladšie deti (do 6 rokov), takže v decembri sa veková hranica zvýši.

Mikulášske vyučovanie si mladší školáci užili aj hokejovo spríjemnené. ZŠ Pugačevova navštívilo trio Filip Krasanovský, Jakub Ragan a Patrik Kozel, na ZŠ Kudlovská našla cestu dvojica Dominik Borov a Lukáš Lačný. ZŠ Hrnčiarska sa tešila na príchod kapitána Filipa Vaška a Filipa Vrábeľa, ktorý milo prekvapil v prezlečení za čerta. Žiakov ZŠ Laborecká pozval na stretnutia Jakub Balogáč a ZŠ SNP 1 navštívili Igor Safaraleyev a Matej Farkaš. Tí žiaci, ktorí v tento deň v škole neboli, dostanú vstupenky od svojich vyučujúcich.

Spätná reakcia zo strany žiakov bola miestami až búrlivá. Darčeku sa potešili, došlo aj na spoločné fotenie, výnimkou nebola ani autogramiáda, pričom podpisy sa zbierali nielen do zošitov, na peračníky, ale aj na oblečenie či časti tela.

Rovnako získajú „Hokejový december“, t.j. voľný vstup na 5 domácich stretnutí aj mladí školáci ZŠ Jána Švermu a ZŠ Dargovských hrdinov. Práve v tento mikulášsky deň mali obe školy pripravený svoj sviatočný mimoškolský program.

Spolu HC 19 Humenné rozdal školákom takmer 1 400 vstupeniek typu „Hokejový december“.

Zaplňme spolu hokejový štadión!

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com