Pi. mar 29th, 2024

Pri mimoriadne tragickej nehode pri Tornali prišiel o život bývalý dopravný policajt spolu s manželkou a mamou. Štvrtou obeťou bol vodič oproti idúceho auta, ktoré do nich narazilo.

Muža, ktorý len nedávno opustil policajný zbor, aby si doprial zaslúžený odpočinok na dôchodku, poznajú v regióne veľmi dobre. Mal povesť nekompromisného muža zákona. Spolu s rodinou sa vracal z Tornale domov do Revúcej.

Tragédia sa stala v nedeľu podvečer na dlhom rovnom úseku cesty za Behyncami  (časť Tornale), v smere na obec Otročok. Obe autá skončili po čelnej zrážke mimo cesty.

Muž, ktorý sedel v aute sám, mal mať podľa informácií TV Markíza problémy už v Otročku, z ktorého pochádzal. Poškodil tam údajne auto svojej priateľky a dal sa na útek, nakoľko naňho mala zavolať políciu.

​Ako prví prišli na miesto nehody hasiči, ktorí sa pokúsili osoby zakliesnené v autách vyslobodiť. Tie už však v tom čase nejavili žiadne známky života. Zásah potvrdil Matej Peniak z operačného strediska Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici.
„Polícia nehodu vyšetruje a nateraz nebude poskytovať bližšie informácie,“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

adminpn

Od adminpn

Pridaj komentár

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com