Pi. mar 29th, 2024

Plánujete kúpu nových topánok a neviete čomu venovať osobitnú pozornosť pri výbere obuvi na zimu? Nielen jej dizajnu, ktorý zaujme všetkých okoloidúcich, ale aj jej konštrukcii a podrážke. Páni, poradíme vám ako si vybrať kvalitné pánske zimné topánky, s ktorými ani v snehu nešliapnete vedľa.

Vyberte si svoj štýl a vsaďte na obuv, ktorá s vami drží krok

Pred kúpou nového modelu zvážte, aký štýl nosievate najčastejšie. Takto docielite, že vám topánky neostanú stáť celé roky v skrini ale ich aj vynosíte. Máte radi elegantnejší štýl, no neviete aké pánske zimné topánky s k nemu hodia? Na výber máte určite model členkových topánok, s jednoduchým nazúvaním alebo zipsom. Zimné modely sú navyše vyteplené, takže vám ani v mínusových teplotách nebude zima a udržia s vami krok aj v zlých poveternostných podmienkach. Vyššia štýlová podrážka a jednoliaty vzhľad skvelo zapadnú aj do outfitu s kabátom či kožuchom. Pre vyslovene elegánov sú vhodné pánske členkové topánky so šnurovaním z pravej kože a efektným štepovaním. Kombinácia v zemitej hnedej alebo klasickej čiernej sa bude hodiť aj k obleku. Pre milovníkov módy a odvážnejších štýlov sú v dostupné aj pánske čižmy. Vyššia sára, výrazné šnurovanie a chunky podrážka sa postarajú o to, že budete v uliciach neprehliadnuteľní. Navyše tento typ obuvi je vhodný aj do treskúcej zimy a skvelo poslúži na bežné nosenie, nakoľko sú odolné a nepremokavé.  Kombinovať ich možno nielen s vlnenými kabátmi ale aj s parkami či páperovými bundami. Mimoriadne trendy kombinácie vyčarujete na počkanie s pánskymi zimnými topánkami od CCC.

Pozor na podrážku a konštrukciu, stavte na bezpečnosť

Hľadáte obuv na zimu a zvažujete, čo je dôležitým aspektom pri procese výberu? Jednou z nevyhnutných vlastností, nad ktorými by ste sa mali zamyslieť a vziať ju do úvahy, je podrážka. Nemala by byť príliš tenká, pretože v tom prípade hrozí, že vám topánky premoknú, a teda neochráni vás pred snehom či dažďom. Taktiež by nemala byť ani príliš rovná a hladká, pretože sa pri prvých snehových prehánkach sa vystavujete riziku pošmyknutia a úrazu. Z tohto dôvodu vždy vopred skontrolujte, či model, ktorý ste si vybrali má dostatočne hrubú, pevnú a zároveň mäkkú podrážku. Gumená vrstva podrážky sa postará o priľnavosť a spodná časť o správnu trakciu. Oplatí sa, ak vaša zimná obuv bude mať vyššiu konštrukciu. Vďaka tomu vás ochráni nielen pred vetrom a chladom, ale zaručí stabilitu členka. Pozornosť venujte aj materiálu, z ktorého bol zvršok vyrobený. Pravá koža umožní nosenie vybraných modelov po mnoho rokov a dopraje vašim chodidlám pohodlie a voľnosť. V prípade suchej zimy je výber menej komplikovaný a postačia vám topánky s dobrou tepelnou izoláciou. Zvršok v tom prípade nemusí byť nepremokavý, navyše dnes sú na trhu dostupné aj rôzne impregnačné prípravky na ochranu obuvi v zime. Ako vidíte, výber zimných topánok zďaleka nie je jednoduchý a vyžaduje si isté zváženie, kam obuv plánujete nosiť. Mali by ste vziať do úvahy nielen módny trend a danú značku, ale aj použité materiály a konštrukciu obuvi. 

Široký sortiment pánskych zimných topánok, ako aj dámskej a detskej obuvi nájdete v predajniach CCC. Príďte si po ten správny pár do tohtoročnej zimy osobne, alebo navštívte ich eshop v pohodlí domova. Z obrovského množstva značiek, modelov a módnych trendov si určite vyberiete.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com