St. apr 24th, 2024

Mesiac október sa už niekoľko rokov v našej škole nesie v znamení celoslovenského projektu Záložka do knihy spája slovenské školy. Tento rok sa uskutočnil už 11. ročník projektu, tentokrát na tému: Najlepší fantasy príbeh podľa mňa vyzerá takto…

Žiaci SPŠ v Snine s plným nasadením vyrábali záložky pre kamarátov z Nových Zámkov. Vytvorili ich ľubovoľnou technikou, rôznych tvarov a motívov, nechýbalo využitie bohatej fantázie a originálnych kreatívnych nápadov, čomu napomohla aj samotná téma.

Cieľom projektu je nadviazanie kontaktov medzi slovenskými strednými školami a podpora čítania prostredníctvom výmeny záložiek do kníh a my veríme, že naše záložky budú sprevádzať žiakov našej partnerskej školy – SOŠ stavebná v Nových Zámkoch nielen pri učení, ale aj pri čítaní zaujímavých kníh.
Sme radi, že tvorba záložiek podporila u našich žiakov rozvoj kreativity, fantázie, ale aj manuálnej zručnosti a práce s umeleckým textom. Žiaci tento projekt prijali ako príjemné spestrenie vyučovania a my veríme, že v nich podnietil i túžbu vziať si akúkoľvek knihu do ruky a si ju aj prečítať.

Mgr. Jana Semjonová, SPŠ Snina

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com