Pi. mar 29th, 2024

Zdá sa, že aj vrcholoví politici na tých najvyšších úrovniach si uvedomujú, aký veľký a častokrát neľahký predvolebný boj sa odohráva v ostatných dňoch v regiónoch Slovenska. Svoje o tom vie aj premiér Eduard Heger, ktorý v sobotu navštívil Humenné.

Nie je žiadnym tajomstvom, že predseda vlády prišiel na Horný Zemplín okrem iného podporiť pred blížiacimi sa voľbami kandidátov, ktorí hája farby koalície stredopravých strán OĽANO, SaS, Progresívne Slovensko, Spolu, ODS, Zmena Zdola, Šanca, OKS a DS. Celú návštevu Hegera zorganizoval predovšetkým poslanec NR SR a MsZ Humenné Tomáš Šudík, ktorému sekundoval kandidát na primátora Slavomír Novák. Premiér v Humenom napokon pobudol celý deň a po skončení pracovného programu priznal, že aj v komunálnej politike záleží na tom, kto v nej občanov zastupuje.

“Práve to, akých ľudí si vyberieme ako našich zástupcov do samospráv, môže výrazne pomôcť zlepšiť kvalitu života v regiónoch,” uviedol po stretnutí premiér, ktorý sa zároveň vyjadril aj ku kandidátom v celom Prešovskom samosprávnom kraji (PSK).

“V PSK sme tiež vsadili na ľudí, ktorí sú poctiví, pracovití a majú dosť odvahy, meniť veci k lepšiemu. Vypočul som si ich priority pre mesto Humenné a Prešovský kraj. Rozhodne oceňujem, že miesto negatív vidia príležitosti. Lebo len tak dosiahneme spoločnými silami moderné a úspešné Slovensko,” dodal.
Premiér Heger sa počas celého dňa venoval stretnutiam so starostami, s ktorými diskutoval o rozvoji regiónov, taktiež návšteve osady Podskalka. Taktiež navštívil miestny útulok pre psov a mačky a stretol sa so seniormi v dennom centre pri príležitosti mesiaca úcty k starším.

“Práve dnešný deň ma, ako kandidáta na primátora, utvrdil v dôležitosti spolupráce s vládou SR, ktorá pomôže mestu dosiahnuť požadovaný rozvoj. Chcem sa v mene celého tímu poďakovať pánovi premiérovi, že si vo svojom nabitom programe našiel čas aj na Humenčanov a poslancovi NR SR Tomášovi Šudíkovi, ktorý zabezpečil dnešnú významnú návštevu,” dodal na záver Novák.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com