Pi. apr 19th, 2024

Komu trinástka prinesie šťastie a komu smolu? Tak znela otázka pred zápasom 13.kola Spartaka v Sokoľanoch. Postavenie súperov v tabuľke určovalo Spartak do role favorita.

Spartaku taká pozícia nie vždy svedčí. Akékoľvek obavy chlapci vyvrátili a na kvalitnom trávniku potvrdili svoju tabuľkovú pozíciu. Domáci ich v úvode mohli zaskočiť, no strela domáceho útočníka Beliša v 10. minúty pristala na iba brvne Izaiovej bránky. Čo nevyšlo domácim, to hostia doviedli do gólovej efektivity. V 12. minúte po rohovom kope Porvazníka Pavlík dorazil loptu za chrbát bezmocného domáceho brankára Deáka – 0:1. Hosťom to prinieslo kľud na kopačky a ovládli priebeh zápasu. V 26. minúte prišlo navýšenie skóre. Agilný Vaško na dvakrát nedokázal prekonať brankára Deáka,ale „dielo skazy“ z pohľadu domácich dokonal pohotovo reagujúci skúsený Potoma a zblízka zvýšil vedenie Spartaka – 0:2.. Blízko ku kontaktnému gólu boli domáci v 30.minúte. Na center Beliša z pravej strany bol však Varga prikrátky.. Spartak v druhom dejstve si vedomý náskoku kontroloval hru a domácich nepustil do žiadnej nebezpečnej šance. Vedenie Spartaka mohol prikrášliť Jakubov v 68. minúte. Technická strela z jeho kopačky skončila na žrdi domácej bránky. Ešte väčšia príležitosť skórovať sa vyskytla Šepeľovi v 83. minúte. Postupoval sám proti Deákovi. Domáci brankár jeho zámer prečítal a šancu Spartaka zlikvidoval. Kvalitným výkonom Spartak dotiahol zápas do zaslúženého víťazstva.
/ cde /

SOKOĽANY – MEDZILABORCE 0:2 (0:2)
Góly: Kamil Pavlík, Martin Vaško
MEDZILABORCE: Andrii Izai, Ladislav Harakaľ, Ľuboslav Pankovčin, Kamil Pavlík, Daniel Krajník (C), Maroš Harvila, Miroslav Porvazník, Matúš Zavacký, Maroš Jakubov, Martin Vaško, Róbert Potoma (striedali: Rastislav Šepeľa, Vladislav Višňovský, Pavol Bunda)

KALŠA – SOBRANCE 1:1 (0:0)
Góly:
Martin Hreško
SOBRANCE: Miroslav Gutič, Boris Horváth, Miloš Adam (C), Peter Blaško, Martin Hreško, Radoslav Kostič, Patrik Hreha, Ľuboš Legemza, Michal Janič, Timotej Pálfi, Štefan Koreň (striedali: Japhet Udoka Ozuem)

PAVLOVCE N/U – V. ŠARIŠ 2:1 (1:1)
Góly:
Pavol Ruskovský 2
PAVLOVCE N/U: Myroslav Liutnianskyi, Matúš Jarabek, Samuel Loffay, Jaroslav Dargaj (C), Marko Gomboš, Pavol Ruskovský, Tomáš Sedlák, Maksym Lyutnyanskyy, Cyprián Vaľko, Roman Bajči, Ľubomír Slinčák (striedali: Ján Baňas, Daniel Lašík, Dominik Sočuvka)

OSTATNÉ VÝSLEDKY:
SP. PODHRADIE – RASLAVICE 5:0 (4:0)
ČAŇA – GERLACHOV 3:0 (1:0)
KECHNEC – ĽUBOTICE 3:2 (1:1)
SABINOV – RUDŇANY 7:0 (5:0)
MEDZEV – ST. ĽUBOVŇA 1:0 (0:0)

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com