Pi. apr 19th, 2024

Kostrový nález v poli pri Lemešanoch. Na hranici Košického a Prešovského kraja v utorok (4. 10.) večer našli ľudskú lebku dieťaťa. Pred poľovníckym posedom ju tam objavil traktorista.

Mohlo by ísť o pozostatky chlapca, ktorý sa stratil v lete. ​Lebku policajti zobrali na expertízu a miesto nálezu ešte aj teraz prehľadávajú. Prípad prevzali košickí policajti, pretože nález bol už za hranicou prešovského okresu.

„Ide o lebku neznámej osoby vo veku 5-6 rokov. Polícia miesto udalosti dôkladne zadokumentovala. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach-okolí začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Kostrový nález bude predmetom znaleckého skúmania znalcov Ústavu súdneho lekárstva v Košiciach,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová. Podľa výsledkov znaleckého skúmania bude polícia preverovať rôzne vyšetrovacie verzie.

V tejto súvislosti sa spomína nezvestný Demir, ktorý sa stratil ešte začiatkom júla počas kúpania sa v Toryse pri Lemešanoch, no pátrajú po ňom už aj v zahraničí. Policajti preverujú aj podozrenia o únose a predaji dieťaťa vlastnými rodičmi.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com