Pi. mar 29th, 2024

Poruchy erekcie nie sú vôbec zriedkavé a objaviť sa môžu u mužov v každom veku. V každom prípade znamenajú ťažkú ranu pre mužské ego a často so sebou prinášajú vážny problém, do inak spokojného partnerského života. Porucha erekcie alebo erektilná dysfunkcia sa objavuje vo všetkých vekových kategóriách.

V mladšom veku, pokiaľ nejde o vrodenú chybu, je veľmi častou príčinou najmä psychická obava a neskúsenosť. Tu je dôležitá predovšetkým vhodná partnerka, ktorá mentálne zábrany neprehlbuje, ale naopak, je pre partnera oporou.

Životný štýl môže byť jednou z možných príčin erektilnej dysfunkcie. Dnešná doba je uponáhľaná a stresujúca, a ak sa objavia poruchy erekcie je dôležité upriamiť svoju pozornosť aj týmto smerom. Nedostatok spánku, stres, nedostatok pohybu, nadmerný kalorický príjem, ale mnohokrát aj prehnaná snaha o nadmerný športový výkon, vedú k problémom s erekciou. Tento problém, však býva našťastie väčšinou dočasný. Stačí niekde ubrať alebo pridať, jednoducho sa pravidelne hýbať a zdravo stravovať. V tomto prípade môžu pomôcť aj rôzne osvedčené a lekárom predpísané prípravky na erekciu, ale aj doplnky stravy, ktoré sú zákazníkmi vyskúšané a obsahujú rokmi osvedčené zložky.

Pravdou však je, že s pribúdajúcim vekom sa poruchy s erektilnou dysfunkciou objavujú čoraz častejšie, pretože sú založené na biologickej podstate ľudského tela. A aj keď je samozrejmé, že muži starnú do krásy, ani im sa starnutie nevyhýba a môže byť rovnako ako pre päťdesiatnika či šesťdesiatnika, nemilým pripomenutím, že čas jednoducho plynie. Tu je dôležité pripomenúť, že v tomto prípade môže problémy s erekciou spôsobovať mnoho indikácií ako diabetes, vysoký cholesterol, hypertenzia a veľa ďalších. Je to teda zdvihnutý prst nad naším zdravím a upozornenie, že v určitom veku nie je dobré podceňovať návštevu lekára a nielen pre svoj kvalitnejší sexuálny život, ale aj kvôli celkovému zdraviu.

Odborná diagnostika príčin erektilnej dysfunkcie je dnes na veľmi vysokej úrovni, ale liečba najmä tá chirurgická, vám nemusí byť príjemná. Z ľudového liečiteľstva sa dá pritom vybrať množstvo bylín a iných podporných prípravkov. Medzi tradičné byliny na zvyšovanie mužského libida neodmysliteľne patrí Kotvičník zemný, ktorý sa pestuje aj u nás. Z exotických bylín napríklad Žerucha peruánska a amazonská bylina Muira puama. Za dobrého pomocníka je považovaný aj piperín, alkaloid z čierneho piepra – Piper nigrum. Za pozornosť určite stojí esenciálna kyselina – L-Arginin alebo neesenciálna aminokyselina L-Citrulin a zabúdať by sme nemali ani na obyčajný vitamín C, ktorého vplyv priaznivo ovplyvňuje cievy a fungovanie celého ľudského organizmu.

Vážne a dlhotrvajúce poruchy erekcie, ktoré trvajú dlhšie ako pol roka je dôležité konzultovať s lekárom, pretože môžu indikovať iné závažné problémy. V iných prípadoch skúsiť prípravky, ale aj doplnky stravy na erekciu. Je dôležité si uvedomiť, že to nie sú lieky ale doplnky stravy. Hlavne, zmeňte životný štýl, nebude to až také ťažké a určite to ocení aj vaša partnerka!

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com