Ut. apr 23rd, 2024

Historicky prvý extraligový zápas čaká v nedeľu na hokejistky ŽHK Michalovce. Tie sa prihlásili do najvyššej Extraligy, v ktorej v nedeľu v prvom kole o 16.30 hod. privítajú Ice Dream Košice. Okrem týchto tímov bude v novej extraligovej sezóne štartovať ďalších šesť družstiev – vlaňajší majster ŽHK Popradské líšky, MHK Martin, Vlci Žilina, ŽHK 2000 Šarišanka Prešov, ŽHKM Zvolen a HC Osy Spišská Nová Ves.

Michalovčanky v rámci prípravy odohrali tri zápasy. Na turnaji v Spišskej Novej Vsi prehrali s domácimi „osami“ 4:9 a s Popradom 0:10. Rovnakým výsledkom zdolali doma Ice Dream Košice, teda tím, ktorý privítajú v prvom extraligovom kole.

Aktuálny káder ŽHK Michalovce
Brankárky: Soňa Kubaniová, Jasmin Maďarčíková, Laura Medviďová.
Hráčky: Alexandra Andrejová, Anna Baníková, Hana Benejová, Zoja Duduričová, Lenka Duraníková, Katarína Kislíková, Michaela Hajniková, Alexandra Hirjaková, Janka Kočišková, Laura Koscelanská, Gabriela Lačná, Lilly Laura Lipnická, Sarah Maďarčiková, Sylvia Maťašová, Jana Midliková, Alexandra Puchľaková, Marianna Puchľaková, Natália Sučová, Daryna Rozhok, Sofiia Gutor, Dominika Lopatina, Amelia Williams.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com