Št. mar 28th, 2024

V uplynulých dňoch sa v Humennom v strane SME rodina udiali personálne zmeny na čelných pozíciach. Novou predsedníčkou sa stala Mgr. Ľubica Burešová. Rodená Humenčanka v doterajšej profesnej činnosti pôsobila hlavne v oblasti školstva. Pri tejto priležitosti sme jej položili zopár otázok.

Prečo ste sa rozhodli pre aktívnu činnosť v politike?

Svoj aktívny pracovný život som zasvätila profesii učiteľky, kde som mala možnosť pôsobiť na rôznych pozíciách a spolupracovať s množstvom kolegov, ktorí svoju profesiu vnímali ako poslanie, rovnako ako aj ja samotná. Na základne svojich doterajších skúseností z pôsobenia v samospráve som sa rozhodla prijať pozíciu okresnej predsedníčky strany Sme rodina pre okres Humenné. Som rada, že strana, ktorá bojuje za práva rodiny, sociálnu rovnoprávnosť, zdravotníctvo, školstvo a mnoho ďalších segmentov našej spoločnosti mi vyjadrila podporu a dala priestor, aby som mohla otvoriť novú kapitolu vo svojom živote a na základe svojich skúseností mohla byť nápomocná pri rozvoji nášho okresu – mesta.

Aké sú vaše očakávania?

Keďže žijem v Humennom, zdieľam s obyvateľmi tohto mesta rôzne diania a nálady.Vidím, že je potrebné venovať čas a priestor pre potreby spoluobčanov. Preto aj touto cestou chcem ponúknuť možnosť, aby obyvatelia poskytli svoje postrehy, nápady, problémy i kritiku a prostredníctvom mňa, ako okresnej predsedníčky, to tlmočili vedeniu našej strany Sme rodina. Verím, že takýmto spoločným postupom dokážeme pomôcť mestu, občanom a rodinám, ktoré sú základnou bunkou fungujúcej a prosperujúcej spoločnosti.

Mgr. Ľubica Burešová

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com