Št. apr 25th, 2024

ODŠTARTOVALA NIKÉ TOP LIGA

Prvé zápasy základnej časti hráči odohrali v utorok 21. júna. Top Liga je mimoriadne obľúbená medzi hráčmi a fanúšikmi malého futbalu. O to viac, keď si ju fanúšikovia mohli pozrieť z nových tribún. Odohrali sa 4 zápasy a v každom sa rozhodne bolo na čo pozerať.

Prvé zápasy, ktoré otvorili novú sezónu Niké Top Ligy si súbežne na umelom trávniku pri FK Humenné zahrali Tj Roma Podskalka proti tímu Real Madrid a novovzniknuté mužstvo Tutovka za Barák, ktoré vedie Maroš Jakubov si zmeralo sily s michalovským mužstvom Mičigen Team.

Tj Roma Podskalka podľahla Realu Madrid 2:5

Góly: M. Balog, R. Harakal – R. Skalka 2, Š. Šnurik 2, B. Peter.

Mužstvo Tutovka za Barák nenechalo nič na náhodu a svoj prvý zápas vyhralo nad nováčikom z Michaloviec 4:2

Góly: Ľ. Pankovčin, M. Jakubov, P. Ranič(vl.), E. Macko – M. Gomboš, M. Kanca.

O 19-tej už boli naplánované ďalšie dva zápasy základnej časti. Kvalitný zápas predviedli tímy Eli PcProfi Academy a G.O.A.T Team (bývalý Vodomont). Posledným zápasom bol súboj medzi Chemes Boyz a CLT Slovensko s.r.o. (bývalý Energobyt). Naozaj výborné zápasy potešili nejedného fanúšika futbalu, pretože sa bolo na čo pozerať.

G.O.A.T Team nevedel čo môže od prešovského nováčika Eli PcProfi Academy očakávať, no vyrovnaný kvalitný zápas napokon priniesol remízu 3:3

Góly: A. Elizeuš, D. Socuvka, R. Elizeuš – Š. Tomčák 2, V. Voroňák.

Chemes Boyz nestačili na CLT Slovensko s.r.o a podľahli im vysoko 0:5.

Góly: D. Krajník, M. Roško, L. Maďák, P. Turčík, D. Matta

Vyzerá to tak, že CLT Slovensko s.r.o sa chystá túto sezónu obhájiť titul. V druhom kole, ktoré sa odohrá v utorok 28. júna sa stretnú o 18:00 G.O.A.T Team proti Tutovka za Barák, súbežne s nimi si na umelej tráve o 18-tej zahrajú proti sebe CLT Slovensko s.r.o a Real Madrid. O 19-tej sú naplánované ďalšie dva zápasy. Eli PcProfi Academy proti Chemes Boyz a Mičigen Team si sily zmeria s Tj Roma Podskalka.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com