Pi. apr 19th, 2024

Dávno sú preč časy, keď ste potrebné informácie získali až po zapnutí počítača či televízneho prijímača. Vďaka moderným aplikáciám sa všetky dôležité veci rýchlo dozviete z mobilných telefónov. Jedna z takýchto aplikácii bola spustená zásluhou cezhraničného projektu, do ktorého sa zapojilo aj mesto Michalovce.

„Išlo o projekt cezhraničnej spolupráce medzi Slovenskom, Maďarskom a Rumunskom. Bol spolufinancovaný z prostriedkov Európskej únie,“ povedala vedúca odboru komunikácie, marketingu a kultúry mestského úradu Mgr. Mária Stričková.

Aplikácia je prístupná v systéme Google play, ako aj App store pre používateľov platforiem Android aj iOS. Tým pádom ju môže využívať skutočne veľa ľudí. Zásluhou tejto aplikácie dokážu používatelia objaviť nové miesta v zemplínskom regióne a okolí. Inšpirujú sa tak tipmi na výlety a relax, čo ocenia najmä v blížiacom sa letnom dovolenkovom období. „Môžu si aktivovať notifikáciu o aktuálnych podujatiach v regióne,“ doplnila M. Stričková.

Isté je, že akcií bude po dlhšom čase naozaj neúrekom. Veľkou výhodou je, že aplikácia v rámci svojej všestrannosti ponúka stále atraktívne virtuálne prehliadky. Priamo z pohodlia domova používatelia môžu navštíviť aktuálne inštalované výstavy umeleckých obrazov. Dokonca si môžu prejsť vnútorné priestory galérií. Naskytá sa možnosť zastaviť sa pri akomkoľvek umeleckom diele a získať o ňom potrebné informácie. Je to naozaj všetko veľmi jednoduché. Samozrejme, aplikácia prechádza aj technickým vylepšeniami. Už v dohľadnom čase budú aktualizované informácie o Vlastivednom múzeu v Trebišove, ktoré vyniká bohatým zbierkovým fondom.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com