St. apr 24th, 2024

V minulom čísle sme uverejnili článok s titulkom “Ozdoba” Humenského Parku. V ňom sme uviedli, že sme požiadali Technické služby mesta Humenné o vyjadrenie, avšak odpoveď sme nedostali. Po uverejnení sa ozval tlačový referát mesta Humenné s argumentáciou, že pán Ing. Kuruc, riaditeľ TS nám odpovedal včas. Bohužiaľ nevieme, kde sa stala chyba, my sme sa však k tomu vyjadreniu dostali až v uplynulom týždni a tak ho pre objektívnosť zverejňuje v plom rozsahu:

  1. Spomínaný problém sme už riešili. Myslím, že ešte pred piatimi rokmi sme na „vchod“ osadili mrežu. Žiaľ, upevnená mreža bola do 48 hodín ukradnutá a nikdy sme ju nenašli.
  2. Niekoľkokrát sme priestor pred „pivnicou“ aj samotnú „pivnicu“ dôkladne vyčistili, ale neprispôsobiví občania ju pravidelne znečisťujú.
  3. Riešenie : osloviť náčelníka MsP, nech zabezpečí intenzívnejšiu kontrolu celého parku a nekompromisne zakročí v prípade páchania akejkoľvek neprípustnej činnosti.
    Ing. Milan Kuruc, riaditeľ TS

My k tomu iba dodávame, že veríme kompetentným pod záštitou mesta, že sa dohodnú na takom postupe, ktorý pomôže danú vec vyriešiť. Samozrejme sa tam pôjdeme presvedčiť o náprave v blízkej budúcnosti znova.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com