Št. apr 18th, 2024

Ak ste boli zvedaví na bližšie informácie, ktoré sa týkajú rekonštrukcie mestskej plavárne v Michalovciach, nižšie sa dočítate napríklad aj to, do kedy by mala byť ukončená. Na otázky nám odpovedala Mgr. Marcela Andréová, referentka odboru komunikácie, marketingu a kultúry.

Upresníte nám odkedy a dokedy je naplánovaná komplexná rekonštrukcia mestskej plavárne v Michalov-
ciach?
Rekonštrukcia začala v druhom polroku 2021 a ukončenie je plánované v roku 2023.

Ako ste zatiaľ pokročili v rekonštrukcii?
Od začiatku rekonštrukcie boli vykonané búracie a demontážne práce. Boli vybúrané vnútorné priečky na oboch podlažiach. Bola odstránená stará bazénová technológia, rozvody vzduchotechniky a vzduchotechnické jednotky, rozvody ústredného vykurovania, vody a elektroinštalácie. Boli tiež vybúrané výplne otvorov v obvodových stenách a obnažené jednotlivé stavebné konštrukcie.

Môžu sa budúci návštevníci tešiť na nejaké konkrétne vylepšenia?
Rekonštrukcia existujúceho objektu plavárne s prístavbou v bazénovej časti rieši vynovenie vnútorných priestorov (nová elektroinštalácia, vzduchotechnika, hlasová signalizácia požiaru, ústredné vykurovanie, bazénová technológia, zdravotechnika, odberné plynové zariadenia) a zlepšenie hygienických pomerov objektu. Objekt bude naďalej slúžiť občanom na aktivity spojené s plávaním a oddychom vo wellness časti objektu. Bazénová časť objektu bude prístavbou rozšírená o dva ďalšie bazény (bazén pre neplavcov a detský bazén ). Pre oddych budú na druhom podlaží vytvorené wellness priestory so štyrmi nanovo navrhovanými saunami a priestrannou oddychovou miestnosťou.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com