So. apr 20th, 2024

Obaja naši zástupcovia v IV. lige SEVER vyhrali. A keďže v Starej Ľubovni prišlo k obrovskému prekvapeniu, keď domáci si neporadili s posledným klubom súťaže a prehrali 1:2, Medzilaborce strácajú už iba 3 body na vedúcu priečku.

TJ SLOVAN BELÁ NAD CIROCHOU – MŠK SLAVOJ SPIŠSKÁ BELÁ 3:0 (1:0)
Góly: Juraj Popovič, Jakub Lukáč, Marián Pčola
TJ SLOVAN BELÁ NAD CIROCHOU – Peter Diňa, Anton Lojan, Samuel HRABOVČIN, Samuel Lojka (C), Patrik Burik, Jozef Radoslav Hašuľ, Patrik Roman, Juraj Popovič, Jakub Lukáč, Peter Hišem, Marián Pčola (striedali: Andrej Čopík, Daniel Butala, Marián Hreha, Frederik Svistun, Jakub Čochráč)
TJ Slovan v dôležitom zápase získal presvedčivé víťazstvo, čo mu vynieslo posun na 11. miesto v tabuľke. Domáci išli do vedenia do M. Pčolom v 23. minúte, keď minútu predtým dostal ČK hosťujúci Lech za držanie súpera vo vyloženej šanci. Hneď po prestávke ukľudnil domácich Popovič gólom na 2:0. Už v takmer v závere domáci Lukáč zvýšil na konečných 3.0.

FUTBALOVÝ KLUB NIŽNÝ HRUŠOV – MŠK SPARTAK MEDZILABORCE 0:2 (0:0)
Góly: Vladimír Gavula, Peter Poľák
MŠK SPARTAK MEDZILABORCE – Mário Mulík, Ladislav Harakaľ, Ľuboslav Pankovčin, Kamil Pavlík (C), Daniel Krajník, Kevin Mikita, Miroslav Porvazník, Vladimír Gavula, Matúš Zavacký,
Peter Poľák, Róbert Potoma (striedali: Tomáš Štec, Pavol Bunda, Juraj Fečo)
Spartak sa presadil až po prestávke, keď v 56. minúte sa presadil Gavula. Hostia kontrolovali hru a v 77. minúte upravil Poľák na konečných 2:0.

Ostatné výsledky:
FC PIVOVAR ŠARIŠ VEĽKÝ ŠARIŠ – TJ SOKOL ĽUBOTICE 2:1 (1:0)
MFK ADV STARÁ ĽUBOVŇA -TJ DRUŽSTEVNÍK ŽUPČANY 1:2 (0:1)
ŠK ZÁHRADNÉ- FK DEMJATA 3:1 (2:1)
OCFK MARHAŇ – ŠK MILENIUM 2000 B. NOVÁ VES 1:3 (1:2)
FK SOĽ – MFK SLOVAN SABINOV 0:3 (0:2)

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com