Pi. apr 19th, 2024

Medzilaborce v zápase kola doma porazili Starú Ľubovňu a zosadili ju z vedúcej priečky a už sú iba bod od prvého miesta. Belá n/C. prehrala v Gerlachove a chystá sa na tuhý boj o záchranu.

FK GERLACHOV – TJ SLOVAN BELÁ NAD CIROCHOU 2:0 (1:0)
Góly: –
TJ SLOVAN BELÁ NAD CIROCHOU – Jakub Piško, Anton Lojan, Jakub Čochráč, Vladimír Halagan, Jozef Radoslav Hašuľ (C), Juraj Popovič, Peter Hišem, Jakub Lukáč, Daniel Butala, Andrej Čopík, Peter Diňa (striedali: Štefan Čopik, Viliam Cipka )

Slovan bohužiaľ vonku neprekvapil a veľký favorit s prehľadom dosiahol víťazstvo, ktoré mu zároveň zabezpečilo vedúcu priečku po 17.kole. Domáci Stachura uprostred prvého polčasu zaistil domácim vedenie a keď na začiatku druhého polčasu pridal druhý gól bolo prakticky rozhodnuté. Po 70. minúte sa na ihrisku trošku pritvrdilo
a domáci dostali v rozpätí 12 minút 3 žlté karty po nevyberavých zákrokoch na hosťujúcich hráčov. Keďže už gól nepadol hostia si domov síce body neviezli ale už sa musia sústrediť na najbližšie kolo, keď doma privítajú nebezpečné Ľubotice. Vzhľadom na to, že sú iba tri body od posledného budú musieť doma zabrať naplno, lebo boj o zostup bude veľmi ťažký.

MŠK SPARTAK MEDZILABORCE – MFK ADV STARÁ ĽUBOVŇA 1:0 (0:0)
Gól: Ladislav Harakaľ
MŠK SPARTAK MEDZILABORCE – Mário Mulík, Ladislav Harakaľ, Ľuboslav Pankovčin, Kamil Pavlík (C), Daniel Krajník, Miroslav Porvazník, Vladimír Gavula, Matúš Zavacký, Peter Poľák, Róbert Potoma, Tomáš Štec (striedali: Pavol Bunda, Matej Pinko, Juraj Fečo, Pavol Hrehovčík)
V súboji štvrtého z prvým pod Kamjanou v prvom polčase absentovali vyložené šance. Napriek územnej prevahe domácich diváci veľa futbalového vzrušenia neužili. Brankári na oboch stranách mohli pokojne prihlásiť do evidencie na dávku pre nezamestnaných na Úrade práce. Defenzíva lídra vzorne dokázala všetky pokusy o streľbu zo strany domáci zblokovať. Domácemu brankárovi Mulíkovi v 25.minute zahrozil výživnou strelou z dvadsiatich metrov Serečin. Lopta z jeho kopačky preletela nad brvnom. Prvý a jediný vážny zákrok na brankára hostí čakal až do 41.minúty. Gavula šikovne vysunul Poľaka. Kormaník odvážnym zákrokom domácu snahu o gól prekazil. Druhé dejstvo prinieslo podstatne viac futbalového adrenalínu. V 51.minúte Kormaník nezaváhal pri Bundovej hlavičke. O dve minúty po trestnom kope Gavulu pálil Pankovčin z dobrej pozície tesne nad brvno Kormaníkovej svätyne. V 59. minúte sa síce vlnila sieť za chrbtom Kormaníka.Radosť domácich z gólu zmaril predošlý faul na brankára. V 62. minúte po strela Šveca do žrde mali domáci našťastie po dorážke hostí čiare pohotového a dobre reagujúceho Mulíka.Nedaš – dostaneš! Futbalové nepísané pravidlo sa plne potvrdilo o dve minúty v šestnástke hostí. Gavula poslal center do pokutového územia a po hlavičkovom biliárde sa najlepšie zorientoval Harakaľ a nezadržateľne hlavou skóroval. Po góle sa rozbehlo ofenzívne divadlo a diváci si prišli na svoje. Domáci v 81. minúte po rýchlom protiútoku Gavulom opečiatkovali žrď brány Kormaníka. Fečo o dve minúty v dobrej príležitosti mieril vedľa..Na druhe strane v 84.minúte prudký volej Tótha Mulík excelentne vyrazil a potvrdil domáce tri body. V závere domáci Bunda nezvýšil náskok hostiteľov. Spartak po záverečnom hvizde tešil z cenného a zaslúženého víťazstva.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com