Pi. apr 26th, 2024

Obaja naši zástupcovia v III. lige VÝCHOD získali po remízach 1:1 vonku cenný bod. Predovšetkým Snina dokázala zosadiť vedúcu Spišskú Novú Ves z čela.

FK SPIŠSKÁ NOVÁ VES – MFK SNINA 1:1 (1:0)
Gól: Mark Iablonskii
MFK SNINA – Miloš Lojka, Robert Klučiar, Ľuboš Jankaj (C), Róbert Dický, Peter Kridla, Dušan Janko, Adam Ondika, Maroš Ferko, Maksym Losiev, Jozef Skvašík, Mark Iablonskii (striedali: Patrik Mihalčin, Richard Piliar, Tomáš Kroka)

Domáci sa ujali vedenia v 27. minúte, keď sa presadil Kamil Zekucia. V zápase, kde rozhodca ukázal iba jednu žltú kartu domácim, sa podarilo Sninčanom vyrovnať hneď v úvode druhého polčasu. V 48. minúte vsietil už svoj 18. gól v sezóne Iablonskii. Ostáva otázkou, či po tomto hráčovi sa nezačnú obzerať aj kluby z vyšších súťaží. Remíza odsunula Spišiakov na druhú priečku a Sninčania si vymenili pozíciu so Stropkovom a sú momentálne na 6. mieste.

MFK VRANOV NAD TOPĽOU – FK SOBRANCE-SOBRANECKO 1:1 (1:1)
Gól: Radoslav Kostič
Matej Vajs, Miloš Adam (C), Artem Dmytriiev, Polydefkis Volanakis, Štefan Lukács, Jakub Sova, Valerii Kovernyk, Martin Hreško, Radoslav Kostič, Jakub Pazderák, Lukáš Apiar (striedali: Štefan Koreň, Michal Janič, Ľubomír Slinčák)

Hostia domácich prekvapili a v 18. minúte Kostič zabezpečil hosťom vedenie. Domácim sa podarilo vyrovnať tesne pred prestávkou a tak išli do polčasových kabín za nerozhodného stavu. Po prestávke sa ani jednému z mužstiev už nepodarilo dať gól a tak sa zrodila prekvapivá remíza.

Ostatné výsledky:
MŠK TESLA STROPKOV – MŠK SPIŠSKÉ PODHRADIE 9:0 (7:0)
TJ MLADOSŤ KALŠA – MFK SLOVAN GIRALTOVCE 2:1 (1:0)
SLÁVIA TU KOŠICE – FK POKROK SEZ KROMPACHY 2:0 (1:0)

  1. FC TATRAN PREŠOV – 1.FK SVIDNÍK 5:1 (2:0)
    ŠK ODEVA LIPANY – OFK – SIM RASLAVICE 4:0 (1:0)
    FK POPRAD – OŠK RUDŇANY 2:0 (1:0)
adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com