Pi. apr 19th, 2024
Foto: fb

O Trusovom prestupe sa hovorilo na Zemplíne už dlho. V hre bolo viacero českých klubov, nakoniec si kluby tľapli s Viktóriou Plzeň. Medzi fanúšikmi sa šírili rôzne prestupové čiastky. 750 tisíc eur bolo asi iba zbožným želaním, nakoniec suma pristála niekde nad 300 tisícami eur. Michalovce si pomohli fi nančne, otázkou je, či ich nebude tento odchod stáť príliš veľa, keďže iný strelec sa dnes v Michalovciach nenachádza. Matejovi však isto táto zmena prospeje a môže sa dostať vo svojej kariére podstatne ďalej.

Po príchode do Plzne s ním urobili viktoriánsky web urobil rozhovor:

Ako sa ti páči zázemie klubu? 
Je to tu niečo úplne nové pre mňa. Obrovský klub. Všetko je tu krásne. Nové tváre. Teším sa na to. Na trénerov, spoluhráčov a fanúšikov. Som rád, že som tu.

Čo si si predstavoval pod menom Viktorka Plzeň?  Ja osobne si predstavujem ligu majstrov, keď som bol ešte malý a samozrejme slovákov, ktorí tu hrali – Marián Čišovský, Michal Ďuriš, tréner Bakoš, Paťo Hrošovský.

Bakoš a Ďuriš boli útočníci, ktorí sa stali klubovými legendami. Chceš nadviazať na túto ich cestu?
Samozrejme, že viem, že boli tu úspešný, fanúšikovia ich mali radi a ja verím, že budem minimálne tak úspešný ako boli oni, verím, že budem dávať minimálne toľko gólov ako oni.

S akým cieľom prichádzaš do Viktorky?
Verím, že tímu pomôžem hlavne gólmi, keďže sa to od útočníka očakáva, dobrými výkonmi a snáď budeme úspešní.

Čo chceš odkázať plzeňským fanúšikom?
Som rád, že som v tomto klube. Veľmi sa teším až sa vrátite späť na tribúny a verím, že sa všetci budeme radovať s našich víťazstiev.

adminpn

Od adminpn

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com